توسعه صادرات غیرنفتی نشانه استفاده بهینه از منابع است

به گزارش وبلاگ مقاله های تخصصی، رئیس اتاق کرمان با بیان اینکه اگر اقتصاد استان صادرات محور گردد می توان ادعا کرد از منابع خدادادی به درستی استفاده شده است، گفت: برای توسعه کرمان چاره ای جز تکیه بر صادرات وجود ندارد که دراین بین عمان می توان شریک تجاری خوبی برای کرمان باشد.

توسعه صادرات غیرنفتی نشانه استفاده بهینه از منابع است

سیدمهدی طبیب زاده در همایش توسعه روابط تجاری استان کرمان با کشور عمان، اضافه نمود: اتاق کرمان همه ظرفیت خود را برای رونق صادرات و اقتصاد استان به کار می گیرد که یکی از راه های توسعه صادرات، توسعه روابط تجاری با کشورهای دوست و همسایه مانند عمان است.

طبیب زاده، با اشاره به ظرفیت های فراوان استان کرمان در حوزه های مختلف گفت: استراتژی اتاق کرمان در راستای توسعه بازار و برونگرا کردن اقتصاد، توسعه تجارت با کشورهایی است که روابط مناسب با جهان و تعرفه های ترجیحی دارند و عمان می تواند دروازه ورود محصولات استان به 80 کشور جهان ازجمله کشورهای آفریقایی باشد.

وی با بیان اینکه ما در شرایط فعلی احتیاج داریم بتوانیم یک زنجیرهٔ فراوری و دارای ارزش اضافه نموده در بعضی کشورها مانند عمان ایجاد کنیم اضافه نمود: استان البریمی عمان که امروز میزبان هیاتی مالی از این استان هستیم دارای موقعیتی استراتژیک در کشور عمان است، ازجمله اینکه در مجاورت کشورهای امارات و عربستان واقع شده است و می توان از ظرفیت این استان برای صادرات مجدد محصولات استان کرمان با ایجاد ارزش اضافه نموده مناسب، بهره گرفت.

رئیس اتاق کرمان در ادامه گفت: هیئت استان البریمی، شامل تیم هایی در حوزه معدن، توریسم درمانی و صنایع غذایی است و اتاق کرمان شرایط برای توسعه روابط تجاری با عمان را پیگیری می نماید.

در ادامه، رئیس اتاق بازرگانی البریمی عمان، برگزاری این همایش را در راستای تحکیم روابط دو کشور دانست و گفت: این جلسه به توسعه روابط تجاری در حوزه های کشاورزی، صنعت، گردشگری و توریسم درمانی یاری می نماید.

الظاهر الکعبی، ادامه داد: اشتراکات زیادی بین ایران و عمان وجود دارد و ازآنجایی که این استان در مجاورت دو بندر بزرگ خلیج فارس واقع شده است باید از این وجه مثبت برای توسعه صادرات و ایجاد ارزش اضافه نموده محصولات استان کرمان بهره گرفت.

رئیس اتاق بازرگانی البریمی گفت: ایرانی ها می توانند صنایع خود را در استان البریمی مستقر نمایند و محصولاتشان را فرآوری و مجدد صادرات نمایند که برای تحقق این موضوع قول همکاری همه جانبه می دهیم.

استاندار کرمان نیز در این همایش گفت: عمان و ایران دو کشور دوست و همسایه با علایق مشترک تاریخی و فرهنگی هستند و روابط دو کشور در دوران انقلاب نیز پیشرفته است.

علی زینی وند، اضافه نمود: استان کرمان دارای ظرفیت های بی نظیری همانند فراوری محصولات خاص و خارج از فصل کشاورزی، معادن غنی و سنگ های تزیینی و علوم مختلف در حوزه پزشکی و دانش بنیان است و این ظرفیت وجود دارد تجربیات فناورانه استان کرمان به عمان منتقل گردد.

وی ادامه داد: زمینه برای انعقاد تفاهم نامه ارائه محصولات کشاورزی قراردادی مبتنی بر سفارش کشور عمان در استان کرمان وجود دارد و دراین بین اتاق کرمان به عنوان رابط تجاری استان کرمان و کشور عمان نماینده استان کرمان در توسعه این روابط است.

در ادامه این همایش نیز دو تن از اعضای اتاق بازرگانی البریمی عمان، گزارشی از ظرفیت های این کشور در بخش های معدن، کشاورزی، شیلات و شهرک های صنعتی ارائه و زمینه های توسعه روابط دو استان آنالیز شد.

گفتنی است هیات تجاری 16 نفره عمانی، پس ازاین همایش به برگزاری بیش از 60 نشست B2B با فعالان مالی استان کرمان در زمینه های مختلف پرداخت و در ادامه سفر به کرمان، از ظرفیت های مختلف استان بازدید خواهد داشت.

منبع: اتاق بازرگانی ایران

به "توسعه صادرات غیرنفتی نشانه استفاده بهینه از منابع است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "توسعه صادرات غیرنفتی نشانه استفاده بهینه از منابع است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید